Saarion voimalaitosmuseon näyttely

Saarion voimalaitosmuseo

Perusnäyttelyn lisäksi voimalaitosmuseon ”Watteja, voltteja ja virtaa” -näyttelyssä on esillä sähköverkon rakentamiseen ja sähkön tuottamiseen liittyviä esineitä ja laitteita. Näyttelyn on koonnut pitkän työrupeaman Pohjois-Karjalan Sähkön palveluksessa ollut Juhani Ikonen.

Kesän 2020 aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Ryhmille sopimuksen mukaan, puh. 050 363 6154/Tohmajärvi-Seura tai 0400 626 875/Laasonen. Tervetuloa!

Tohmajärvi Seura on käynnistänyt hankkeen, jonka tavoitteena on tarjota verkkovierailuna virtuaalinen tutustumiskäynti Saarion voimalaitosmuseoon. 360° -kuvaukset on jo tehty (360 finland). Yhteistyökumppaniemme lisäksi mukaan on kutsuttu Tietäväisen koulun opettajia ja oppilaita.

Takaisin näyttelyt-sivulle..

Museot palvelevat vierailevia ryhmiä myös talviaikana. Sovi käynnistä etukäteen puh. 050 363 6154/Tohmajärvi-Seura tai 0400 626 875/Laasonen.

Talviajan toiminnasta Tohmajärven museoalueen kohteissa tiedotetaan myös seuran Facebook -sivustolla: