Katso museoiden aukioloajat

Kulttuuritarjontaa heinäkuussakin

Tietoja niin Tohmajärvi-Seuran tapahtumista kuin muistakin kunnassa järjestettävistä tapahtumista saat myös seuran facebook-sivuilta sekä Menoinfosta.

Keisari Aleksanteri I:n P-K:n maakuntamatkan 200-vuotisjuhla

Potsipäivät
Potsipäivät on Tohmajärvi-Seuran alulle panema Tohmajärven pitäjäjuhla, jota vietetään juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Nykyään seura on yksi järjestäjä monien muiden tahojen kanssa.
Seuran 60-vuotisjuhla
Seuran 60-vuotistaivalta juhlittiin 14.2.2016 seurakuntakeskuksessa. Pikkasen myöhässä, onhan seura perustettu jo toukokuussa 1955 ja rekisteröity 11.11.1955.