Renkituvan kahvila

Nymanin talon pihan Renkituvassa voit istahtaa kahvikupin ääreen ja hengähtää. Tuvan tummaksi petsatut hirsiseinät ja valkoiseksi rapattu leivinuuni henkivät menneen ajan tunnelmaa. Säätyläistalon palvelusväen asuntona toiminut rakennus peruskorjattiin v. 2012 ja otettiin kesäkahvilakäyttöön.

Renkitupa toimii myös museoalueen info-pisteenä ja sen pienestä Puodista voi ostaa tohmajärveläisiä historiateoksia ja pieniä matkamuistoja. Renkituvassa toimii liikuntavälineiden lainaus: mailoja, palloja, frisbeekiekkoja ja polkupyöriä.

Renkituvassa on tohmajärveläissyntyisen Katri Helenan taiteilijaurasta kertova näyttely. Uutuutena Katri Helena-näyttelyssä voi lumoutua ”Täysikuusta” koko kesän.

Katso aukioloajat.

Museot palvelevat vierailevia ryhmiä myös talviaikana. Sovi käynnistä etukäteen puh. 050 363 6154/Tohmajärvi-Seura tai 0400 626 875/Laasonen.

Talviajan toiminnasta Tohmajärven museoalueen kohteissa tiedotetaan myös seuran Facebook -sivustolla: